Matthijs Brinkhuis

Voorzitter DWARS Overijssel

Hoi iedereen, Mijn naam is Matthijs Brinkhuis, 17 jaar en zit momenteel in de 6e klas van het VWO. Ik woon in Schalkhaar (bij Deventer) en ik ben sinds kort de nieuwe voorzitter van DWARS Overijssel.

Naast politiek ben ik erg geïnteresseerd in Geschiedenis en Filosofie en sport ik veel. Ook ben ik vrijwilliger bij de katholieke kerk.

Ik ben nu ongeveer een jaar lid van DWARS en GroenLinks. Ik ben al erg lang geïnteresseerd in politiek en was tot voor kort lid van de kascommissie bij DWARS Overijssel. Ik vond echter dat het tijd werd voor een iets grotere stap, dat het tijd was om iets meer bij te dragen aan de politiek. Ik heb me toen dus gekandideerd voor het voorzitterschap, wat ik ook ben geworden.

Als voorzitter ben je het eerste aanspreekpunt voor leden maar ook voor mensen van buiten. Daarnaast probeer je het bestuur op een lijn te krijgen en probeer je ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij de afdeling en ook iets kan bijdragen. Het lijkt mij hartstikke leuk om het komend jaar voorzitter te zijn van deze geweldige afdeling!

Als iemand vragen of opmerkingen heeft, schroom niet om mij te contacteren: voorzitter.overijssel@dwars.org